Focussen in de Natuur workshop zaterdag vm 30/9/17

Zaterdag 30 september van 9.45u tot 12.00u
Kasteeldomein Schildehof, De Pont, einde Bellevuedreef in Schilde
Begeleiding: Lia Zagers

‘ De Natuur wijst mij op een directe en vanzelfsprekende manier aan wat wil gezien worden en waar het naartoe wil. ‘ (nota ervaring Lia)

De Natuur is er altijd, doorheen alle seizoenen en alle weersomstandigheden. Ze is er voor mij, onvoorwaardelijk, hoe ik mij ook voel. Als ik me openstel voor de Natuur, wekt ze in mij wat mijn aandacht wil, steunt ze me om dat te ontvangen en er bij te blijven, ze verduidelijkt het en draagt het verder. Dat ik bovendien buiten ben en in beweging doet me extra deugd.

Heb je ooit minstens een Basisgroep Focussen niveau 1 gevolgd en wil je eens van proeven van Focussen in de Natuur, dan ben je van harte welkom.

Het gemeentelijk domein Schildehof is een historisch kasteeldomein waar u kunt genieten van het parklandschap met vijver en een uitgestrekt bosgebied. In domein Schildehof bevindt zich ook de Dodoenstuin. Deze tuin is een reconstructie van een 16de eeuwse renaissancetuin met kruiden uit het ’Cruydeboeck‘ van Rembert Dodoens. Ook de Bloemen- en insectentuin vindt u in Schildehof.

Deelnameprijs: €30,- , vooraf overschrijven op IBAN BE55 7775 9117 3044 van Lia Zagers

Verzamelen vanaf 9.45u aan de ingang van het domein, locatie Oranjerie.
Vertrek om 10u
Einde om 12u

Aan de ingang is parking voorzien voor fietsen en auto’s.
Voorzie een flesje water en kledij die aangepast is aan de weersomstandigheden.
Ook bij regenweer gaat de workshop door.

Als je graag wil deelnemen geef dan een seintje op lia.zagers@innerfocus.be